Saturday, December 30, 2006

SLAVĂ ŢIE

Slavă ţie, căci tu eşti atât de ahead încât te uiţi la noi in oglinda retrovizoare. Slavă ţie, căci tu te-ai coborât cu hârzobul din Ceruri(şi deşi te-ai lovit la poponeaţă,n-ai schiţat nici o grimasa de durere: ADMIRABIL).
Slavă ţie, căci L-ai innobilat pe Preasfântul mucenic Converse, slavă neţărmurita ţie, toţi emo-ii îşi pleacă pleata vopsită în faţa ta. Te slăvim pentru că asculţi formaţii despre care crezi ca n-a auzit nici un muritor şi care se dovedesc a fi o oază de inţelepciune din care tu îţi extragi seva şi puterea. Te admirăm cu toţii pentru capacitatea ta de a ne crede proşti şi inferiori ţie şi ne mirăm că ne suporţi în prostia noastră. Veşnică gratitudine ţie, căci daca n-ai mai fi Tu, cine ne-ar mai face sa ne simţim prost in faţa unui set de valori total dat peste cap ca al Tău?
Credem în Tine şi în freza Ta, fie că eşti un roacher pletos şi mai uiţi să te speli (darling, this one"s for YOU) , fie că poţi să spargi căramizi cu Sfântul Breton.Cinste ţie, căci outfiturile Tale costă mai mult ca o operaţie de transplant de măduvă, iar gadgeturile Tale Preasfinte au mai multe butoane si funcţii decât MIR2.
Slavă ţie, Celuia care "citeste" cărţi multe ,bune şi profunde (Dan Brown, Coelho, şi câte alte alea). Oh niciodată nu vom ajunge la nivelul tău de iluminare (slavă Domnului).Fii de-a pururi binecuvântat, căci noi "ştim", dar Tu ştii cu adevărat. În mâinile Tale stă imaginea noastră publică şi Adevărul, Libertatea si Viaţa noastră insăşi.
Slavă ţie şi celor 10 simţuri ale Tale (dar din care nu face parte şi Bunul Simţ).
Oh Sfânta Treime a Trendsetterilor, Daddee, Sonny şi Rolls Royce Ghost, nu ne lăsa să murim in bitter uncoolness.
Ţie ne rugăm, învaţă-ne, condu-ne, mântuieşte-ne pre noi cei prea de tot normali si not speshăl at all.
Acum, de-a pururea si in vecii vecilor,
PTIUUUUU

No comments: